125x125 Ads

Promotie! Laptop Aspire One D255E-N55DQCC (Intel Atom N550, 10.1 , 1GB, 250GB, Windows 7 Starter, Maro)








Aspire One D255.

Obţineţi conectivitate mobila superioara cu Aspire One D255 cu ecran de 10.1”.
Disponibil în cinci culori superbe, designul este elegant şi ultra-subţire.
Fii mobil cu 8 ore de baterie si conectare on-line oriunde ai semnal.
Uzabilitatea inteligenta si portabilitatea superioara fac din acest netbook un produs ideal pentru activitatea de zi cu zi.

Alege culoarea care ti se potriveste.
Poţi alege din cinci culori pentru a te asorta cu stilul si personalitatea ta: albastru marin, negru, maro, roşu rubiniu şi alb.
Alege-o pe care se potriveşte cel mai bine la garderoba ta!
Aspire One D255 este un accesoriu la modă decorat in nuante atractive.
Accentuand aspectul elegant, logo-urile sunt cromate şi butonul de alimentare este transparent care portretizează un efect plutitor.

Putere de lucru pentru intreaga zi.
Lucreaza toată ziua cu o singura incarcare! Aspire One D255 iti permite să lucrezi, joci sau sa rămai în contact, datorită bateriei sale de 8 ore, plus a unui procesor Intel Atom şi ecranului iluminat cu LED, care consumă mai puţină energie.
Incarca o singura dată, oriunde te duci folosind adaptorul AC Petite Acer MiniGo, care este cu 34% mai uşor decât adaptoarele normale!

Dimensiuni reduse, capabilitati crescute.
Aspire One D255 este mai subtire de 1" şi de aproximativ 1 kg, astfel încât este uşor de transportat oriunde, la locul de muncă sau in calatorii.
Echipat cu ergonomia notebookurilor de dimensiuni ultraportabile, acest netbook dispune de 93% din tastatura de dimensiuni standard cu taste mai mari pentru tastarea confortabilă, şi un touchpad multi-gest pentru navigare mouseless.

Conectivitate universala.
Mai multe opţiuni de conectivitate pentru a ţine legătura cu familia, prietenii şi colegii.
Permite partajarea de mare viteză de fişiere media sau documente utilizând conectarea la Internet prin Wi-Fi CERTIFIED, Fast Ethernet.
Acer Crystal Eye webcam şi microfonul integrate reprezinta uneltele de a se angaja în discuţii faţă-în-faţă cu oricine, în orice parte a lumii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Copyright © 2011 - 2013 • Laptop in rate • Design by Dzignine